View Single Post
Old 24-04-2012, 06:41 PM   #4
ridge
Stara Rumski Elita 2003.

ridge's Avatar

Default Re: Razočaravajući fakti o pop muzici

@DaBear
Elem i dalje mi se cini da masis poentu.

Ako pricamo o muzici i dostignucima iste, onda to dal je neko homoseksualac ili narkoman, ruzan ili ima zulj na nozi nema nikakve veze sa temom. I moze se samo negativno doziveti (kako ja i jesam doziveo). A mozes li uopste doziveti kolko je to na mene uticalo kad sam prvi put u zivotu prozvao nekoga preko interneta, a na istom sam od dialup-a na 14.400, a na rumskom nisam postovao godinama.

Doziveo sam tvoj post kao da si izudarao babu na pesackom prelazu zato sto sporo prelazi isti a ti zuris u kolima.

Sad sto se tice muzike, niko od nas ne slusa isto sto je i slusao pre 10-15 godina. Evolucija je prirodna, a kvalitet i inovacija necega, pa i muzike, uvek utice na kvantitet korisnika.

Ali omalovazavati ljude koji su bili vizionari svog vremena, koji su gradili svoje svetove i menjali nase, je evolucijski pogresno i nedopustivo. Takvim pristupom se sve svodi na materijalno a to je jako jako povrsno poimanje sveta oko sebe i vodi u samodestrukciju. I ljutio se ti ili ne iz tvojih postova se primecuje da si prilicno zagrizao u istu, i takvim recima gazis i svoj zivot i rad.

Sta, kako, zasto, to je tvoje licno ali razmisli malo o ovome sto pisem i sledeci put molim te ne tuci babu na pesackom prelazu, razmisli o tome sto ces napisati i ko ce to sve citati i dal je u redu da se tako istresas i dal se stvarno bolje osecas zbog toga????

Bez trunke zle namere, pozdrav!
ridge is offline   Reply With Quote