Quote:
Originally Posted by Plonk
pozz..povremeno dolazim na rumski forum....i svaki put izgleda jedno te isto haha...ne mogu da verujem cime se ljudi sve bave...ko je DJ..ko je muzicar, ko je umetnik????
|
Bave se necim sto se zove konverzacija, pri cemu neko posmatra neku temu na jedan nacin a neko na drugi. Onaj kome se tema ne svidja ili je ne razume ili vredja njegovu religiju nije prinudjen da ucestvuje.
Quote:
Ljubitelj sam elektornske muzike vec nekih 16 godina, i veliki broj ljudi koje volim i postujem iz te oblasti cu uvek nazvati muzicarima, umetnicima, cak i genijalcima,
|
Kakve veze ima elektronska muzika sa ovom pricom? DJ moze da pusta i britanski metal iz 70-ih a elektronskom muzikom mogu da se bave i savremeni klasicni(umetnicki, ozbiljni - kako ko vec to zove) kompozitori. Medij kroz koji se plasira neka ideja ne menja zanr - ili da pojednostavim:
Rise up je
pop pesma bez obzira na to da li je prezentovana elektronskim zvucima ili rege bendom - nece postati haiku zato sto je neko promenio aranzman.
Quote:
jer oni za mene licno to i jesu...sto ko drugi misli on njima apsolutno mi je nebitno..tako je uvek i bilo..
|
Ocigledno ti je bitno cim si se ukljucio u razgovor.