Thread: ART preamp
View Single Post
Old 27-02-2012, 01:03 AM   #12
Bockie
Moderator

Bockie's Avatar

Default Re: ART preamp

Quote:
Originally Posted by Arthur View Post
boki, nisi baš u toku sa cenama.. klark dibox je na tomanu preko 160, a u Srbiji 180, a polovnih 9632 za 150e, nisam video nikad.. evo upravo stoji jedan od 250e, što je najniže našta sam naleteo

Čika Arthure, with all due respect, imaj na umu da sam "stara trgovačka džukela" i da znam šta govorim!

Kada gledaš Thomann,gledaš isključivo .de/de...!

Ljudi gledaju gb cene, koje su drugačije obračunate i poreski i tržišno i tu debelo greše, misleći da se radi samo o jeziku kada kliknu na zastavicu!

Drugo, ... ah...:

http://www.thomann.de/de/klark_tekni...9c71ae8c15da02

U paru su 109, sa sve švapskim porezom (koji ti vrate na granici, koliko je već 19%..?..)...pa može i jeftinije da ispadne, ko ima nekoga ko dolazi ili sam pokupi....i tako redom pregledaj... ...na .de/de.

Treće, stalno kokodačem, ZAHTEVAJTE CENE, predočite im stanje u DE, jer je jedino RELEVANTNO za Srbiju (i region), pa kad vas o'lade, ostavite broj, ZVAĆE VAS...!!!

Ili nemojte kupiti...Ko ga j... Nije da je 'lebac, pa da mora!

Bio je oglas za 9632 (da l' iz Bosne ili "dobrog polja" , zaboravih, za 130€, sorry, možda sam prevideo da je to izuzetak).

Sa četvrte strane, "piše u oglasu 250"... ...Pa piše i na tarabi nešto na "p"...pa nije...!

...Vidim ja i UAD1 za 250€, pa se ukiseliše po ogl.sekcijama...
Stvar je da ponudiš i čekaš da se javi...ili ne... Može za 250, ali za 4-6-8 meseci da se proda...

"Postoji sistem. A u sistem' si ti bato i ti tato i ja. Ja sam za pekara u Beograd' završio"...

Sve to u cilju da se ljudi "mrdnu" i da razmišljaju, bez obzira da li kupuju ili prodaju opremu...!

poz'

Bockie is offline   Reply With Quote