Quote:
Originally Posted by Arthur
iza ovoga ili stoji on sam ili lično CIA/NSA i sl sile. Previše je suptilno za običan marketing. A što se mene tiče, ne bi tolko bacao hejt po staroj tehnologiji, iz prostog razloga, što gomiletina ljudi koja želi i čuje lepotu u njoj, je tu zalutalo pre svega diveći se produkcijama koje su tada nastajale, ili su nastajale upravo na toj opremi. Tačno je da je nova tehnologija superiorna u mnogim tehničkim aspektima, ali ne radi se o tome. Barem kod normalnih ljudi koji znaju šta čuju, a ne oni koji drkaju na staru grafiku na vumetrima samo sebe radi. Ono što i on sam kaže, jeste upravo sam trip čoveka, a to sam i sam nezavisno skontao gledajući jednog matorijeg producenta kako se pati i psuje sa kompjuterom, mišem i tastaturom, i Cubaseom .. on u tom raspoloženju ne može raditi maximalno efikasno, niti mu se može IKAD razumno objasniti šta je tačno dobio plaćajući tu cenu radu sa DAW, jer mu je manje bitno.
|
Fuck yeah!
Kad sam radio one instrumentaliste, pozajmim PCM 70, upalim spravu , pojavi se onaj default - gimnasium 01... Pustim... Pu' jebem ti, samo za prizvuk tog sounda mi je tebalo jedno 2 dana kliktanja po parametrima bilo kog plug-ina... ...čisto od blama od samog sebe kliknem na preset 02... ...i vratim onaj prvi i završim...! Nema ko nije rekao (pa i ovde na forumu) da je sound sjajan...! Tako da, nije brže sa plug-om...
Nisu algoritmi nastali sa pojavom Wavesa i iPoda, već daleeeko ranije! I taj mrtvi Lex je digitalan...iako je '86. godište...
Zašto za filmsku industriju još
uveliko koriste i filmsku traku i proizvode Nagra magnetofone "sve u 16" (da vidiš pošto su..

..), iako imaju HD-ove, Red-ove i Zoom-ove...!?!
Kriza uradila svoje (a nije počela 2010., već oko 1990.), i mislim da je muzička industrija "prepuštena raji"... ...da svi prave mjuz, a niko ne sluša...!
I,eto igara...a za 'leba ćemo videti...
Što bi k#&ca koristio plug-ove da
sat naplatiš 200€...
Ovako, pališ plug i kad treba i kad ne treba...
Al' to sam samo ja...