View Single Post
Old 29-01-2012, 07:14 PM   #10
AudioStorm
Pro Member

AudioStorm's Avatar

Default Re: Online strajk protiv cenzure / copyrighta!! SOPA

Quote:
Originally Posted by Moritz View Post
Potpuno je ne bitno sa koje , cije i kog tipa mreze se konektujes onog trena kada se ulogujes na svoj mail, facebook, twitter i ostalo tog trena je napravljen log.
Cekaj bre,kako je potpuno nebitno sa koje se strane logujes??Kako moze biti isto logovanje iz moje fotelje u kuci,sa mog ip-a,tj sa moje pristupne tacke kroz moj mail nalog sa kojim pristupam T-Com provajderu da bi aktivirao svoj ADSL i logovanje sa bilo kojeg mobile device-a preko wi-fi mreze bilo gdje u gradu i drzavi??
Pravi se log naravno,ali je ovaj drugI bez ikakvog (vidljivog) traga jer svako ima jednak pristup.
Primjera radi,hocu da procitam mail (ne svoj),tudji,(za koji imam lozinku) koji je kreiran u Obali Slonovache,,hocu da provjerim postu u njemu i zakacim se na neki wi-fi i otvorim mail.Nema apsolutno nikakve sanse da iko na svijetu zna da sam ja otvorio taj mail,sa svojim potpuno desetim nalogom bio on google,yahoo ili billo koji drugi.

O tome pricam a ispravi(te) me ako grijesim?!

Quote:
Originally Posted by boggy View Post
Ne kazem da neko ima razloga da cita moju postu na gmail, ali treba biti svestan da je to mouce ako ustreba... internet nikada nije bio anoniman, niti moze biti... btw.
Cika Bogy,ko moze da cita tvoju (nasu) postu ako zatreba??

Last edited by AudioStorm; 29-01-2012 at 07:18 PM.
AudioStorm is offline   Reply With Quote