View Single Post
Old 21-01-2012, 10:08 PM   #36
quake2
Banned

Default Re: Universal Audio APOLO!

Quote:
Originally Posted by Jan View Post
obzirom da su skoro svi plugin developeri vec napravili x64 verzije, ne verujem da ce UA da ceka mnogo dugo
U tome i jeste problematika,napravili bi i oni da tu nema nekih poteskoca i to medju prvima,od toga trenutno zive, a musterije ih zestoko pritiskaju vec duze od godinu dana i prete ne kupovinom vise ni jednog plug ina.

Quote:
Originally Posted by Jan View Post
... koliko vidim taj isti SHARC im je i u UAD Quad karticama, pa ko voli UAD to je to, na zalost ne razumem se previse u arhitekturu DSP procesora itd...
Svaki UAD...solo,duo,quad ima jedan te isti sharc DSP samo neki ga imaju vise puta.Ovo u Apolu je uad kao i svaki drugi sa istim dsp-om koji je star otprilike dobrih desetak godina...shvatas sada sta je problemcic?Ako i rese putem nekog svog soft bridgea da 64-bitni plug inovi prorade na uad2-ci,to ce biti vrlo,vrlo budz resenje.Opravdano se sumnja da bez uad-a 3-ke i novog dsp-a nema nista od real 64-bita.Zbog toga sam pominjao da UA verovatno na brzinu hoce da se rese preostalih sharc-ova(nagomilanih ne nadajuci se svet.ekon.krizi itd),usput namame jos malo musterija za plug inove koji su stvarno vrh,tu samo pohvale...a posle ce videti sta ce.64-bitne plug inove obecavaju u 2012,kada?u decembru?....taman kada prodaju dovoljno Apola i jos malo uad-a.Negde polovinom 2013-te,ljudi ce shvatiti da je problem sa real 64-bita neresiv a UA ce izbaciti uad3 i apolo 2 i dati besplatan upgrade plug inova kao satisfakciju...slicno je bilo i sa uad-om kecom.Koristili su cipove starih grafickih karti koji su ok gurali stare plug inove...a onda su napisali nove od kojih su po neki dignuti dvaput zauzimali ceo resurs-resenje???pa moras da kupis UAD2 a za utehu kao dobio si besplatno da koristis i na dvojci plug inove koje si vec jednom platio,ijaoooo.........Ko hoce moze odmah da spuca 3000evra na Apolo,ja preporucujem cekanje ili kupovinu neceg drugog sto ce ionako da tuce brzoprezivljavajuci UA Apolo poduhvat po kvalitetu.Daj boze da se varam ali...pratio sam debelo sta se desava cekajuci 64-bita i pitajuci se otkud odjednom tolika neazurnost u UA i ovo mi se cini kao sasvim logican odgovor.Ali....cuda su moguca,steta je sto nema matorog Bila,dok je Pantelija radio sve je bilo u redu.Pozzzz

Last edited by quake2; 21-01-2012 at 10:45 PM.
quake2 is offline   Reply With Quote