Quote:
Originally Posted by Arthur
Ja samo ne bih zanemarivao razlike u zvuku konvertera tek tako. Veoma umeju biti osetne cak i u nizim klasama. Licno sam prodao svog maudio profire 2626, koji mi je bio rezervni/dodatni konverter pored ff800, kada sam prvi put snimao bubanj sa - 2x ff800.. razlika u..svemu je bila neprihvatljivo osetna, iako je profire po meni i bestbuy u tom rangu cena.
|
E, sad - pa ako si koristio preamp ulaze na tim spravama, svakako se oseti bitna razlika. Ako nista drugo, a ono zbog tih preampa koji se mnogo razlikuju. Mislim da je ipak preamp taj koji najvise razdrnda celu stvar. Ali, ja nisam nikad cuo ni presonusove ni m-audio "gole" konvertore (sem integrisane na kartici) u nekoj ozbiljnijoj meri da bi ih sada poredio, tako da, ipak - verovacu ti na rec...
Razlike naravno ima, samo sam hteo da mu skrenem paznju da je mozda bolji izbor da se prvo kupi neki ozbiljniji preamp, pa da se posle razmotri da li treba i konvertor... Ali, ako juri za beskompromisnim kvalitetom, neka uzme onda neki bolji 2ch konvertor i uradi kako je zamislio.
Quote:
Originally Posted by Arthur
da, sad evo ponovo čitam Psionicov post (e jesi i ti malko konfuzno postavio stvari!), da ne bude zabune, ako neko kupi skup konverter, i nakači ga na jeftinu zvučnu kartu, koja ima adekvatne digitalne...
|
Pa jesam malo podrazumevao neke stvari. Ne znam kako drugacije da objasnim, mozda nisam trebao da pominjem posle one organe tamo

, a i obrati paznju kada pisem postove...