Thread: Apple iPad2
View Single Post
Old 02-01-2012, 10:33 AM   #38
Moritz
Pro Member

Moritz's Avatar

Default Re: Apple iPad2

Quote:
Originally Posted by Igor View Post
Moritz. lako te je razumeti, ali ne?to te?e pona?ati se u skladu s logikom koju iznosi?. Shvata? i sam da industrija ne miri?e ideologiju upotrebljivosti t.j. praktičnosti, već upravo suprotno - cilj je zavladati potrebama koje nisu prirodne, već su odraz globalističke ?ivotne filozofije tro?enja i kupovine. Da nije medija koji milijarde ljudi svakodnevno bombarduju, odnosno vaspitavaju na komandu pomenute doktrine, verovatno ni mi ne bi smo gubili vreme razglabajući o tome koja je igračka lep?a... Kakva korist od toga, ako ćemo se slo?iti oko onog da smo odavno zreli ljudi? Jesmo li?
Samo treba da shvatimo da svi imamo jednu fenomenalnu stvar u svojim rukama - MOC IZBORA
Ako ja nesto ne zelim, ili smatram da mi ne treba nema te reklame ili trenda koji ce me ubediti u suprotno. Naravno koliko ljudi toliko i cudi, neko je podlozniji utiscima sa strane a neko opet vise veruje svojim licnim - opet potencijalna tema za beskrajnu raspravu sto naravno necemo

Sto se muzike i iPad-a tice trenutno je jedina ozbiljna platforma, Android kaska zato sto u samom OS-u nije podrzan MIDI i Audio kao na iOS.
Trenutno je u toku peticija (pokrenuta od strane nekoliko proizvodjaca profi iApps) da Google promeni kod Androida i implementira sve potrebne stvari da bi MIDI i Audio radili kao na iOS-u.
Znajuci da Google ne voli da kaska , a posebno ne za Apple, mislim da ce se to promeniti u skorijoj buducnosti.
Opet ponavljam, krajnji korisnik ce opet imati koristi

U poredjenju sa iOS, Android "jebe" to sto je suvise otvoren pa nije moguca kontrola razvoja i kvaliteta aplikacija kao na iOS, koji je sa druge strane idiotski zatvoren... najbolje je negde izmedju.

Hvala tehnici sto je dosla dovde gde je sada, jer zahvaljujuci njoj SVAKO moze da radi KAKO MU ODGOVARA i da opet ostvari svoju ideju i zamisao.

Magnetofon -OK
HD Recorder - OK
DAW - OK
iPad - OK
Android - OK
Sve zajedno na gomilu - OK

Sta god, samo radite to sto treba da radite. Izgovora ce biti uvek, ali na kraju se racunaju samo rezultati

Ziveli , srecna vam nova i da budete nasmejani srecni i da vam mantra u 2012 godini bude VISE PARA ZA MANJE POSLA