Quote:
Originally Posted by BlasterMaster
....
...neko ovde rece u rukama mandusica vuka svaka puska bice ubojita... 
|
Dosta dugo sam na ovom Forumu aktivni ucesnik, i procitao sam mnogo prica o "Vuku Mandusicu",...

i kojecemu drugom.

..
Takodje znam i kako se osecaju ljudi koji godinama nisu smiksali nista da (ONI) budu
dovoljno ponosni na svoj rad, i opravdaju svoj trud sebi samima, a to su uspeli kada su sredili akustiku.
S obzirom da na slusalicama sobne akustike NEMA a takodje ni buke NEMA za ostatak sveta, onda je stvar jasna (ovde smo imali i jedan i drugi problem NERESIV).
Nisam rekao da je slusalicama lako raditi, nego samo da je MANJE TEZE, nego u nesredjenoj akustici PREMALE sobe, i jos plus, sa bukom koja se pravi i smeta drugima.
Zato se investicija truda, novca i vremena u udobnije i kvalitetnije slusalice, izbor pojacavaca za slusalice, itd... moze bolje isplatiti nego potrositi godine svog zivota terajuci sebe na "lov u mutnom" i
nikada ni ne cuti brojne producentske trikove koji se cuju samo u odlicnoj akustici i na odlicim slusalicama... (znaci i slusanje gotove komercijalne muzike je diskutabilno u nesredjenoj akustici a samim tim i procena da je sopstveni miks dobar ili los)
meni je stvarno nelogicno da pi*am
uz vetar ako znam sta ce mi se desiti... ali ok... necu da se bunim ako nekoga to ne brine.
Pri tom da ponovim... ni savet sa nizim nivoom ne radi, i to je NLP vec objasnio... divljanje bassa i rezonancije ce postojati uvek u nesredjenoj sobi...