Quote:
Originally Posted by quake2
Niko te nije prozvao vec si se sam nasao prozvanim.Rekoh u globalu to sto rekoh,i ni na koji nacin to ne povezah sa tobom,tako da te molim da ne izvrces moju recenicu jer to prosto nije posteno,a i nepristojno je  ....cika Vaso.Stari je "madjionicarski"  trik da se publici odvlaci paznja na desnu ruku dok se levom trpa novcic u dzep...nista novo ne rekoh,samo podcetih na to....onako globalno.Pozzzz
|
Oh, a ja pomislio da slučajno podseća? na
ovo 
:
Quote:
Originally Posted by quake2
Klasicna zamena teza ne bi li smo raspravljali o svemu sto nije sustina....zasto ispod Joksimovicevog imena onda ne pise nacionalni emiter Srbije ili RTS-a,u toku takmicenja?....i jel to ista firma kojoj svi placamo raznorazne pretplate silom ugurane u racun za struju?...jel to mozda neka privatna firma pa moze kako hoce i sta hoce?....jel ti podrzavas i Joksimoviceve koncerte po trgovima naplacivane i do 100000e u trenutku kada svi grcaju u besparici?....e moj cika Vaso...
|
Hehe. Mislim, pamćenje me jo? uvek slu?i, a ni stimulativna sredstva mi jo? nisu popila sav razum

Tako da...
Ali da ovo ne bi ispalo prepucavanje između nas dvojice, da jasno i glasno ka?em:
Smatram
skandaloznim to ?to dr?avne firme (Elektroprivreda, MT:S, op?tine) tro?e novac na sponzorisanje (makar formalno) KOMERCIJALNIH autora i izvođača (Čolić, Joksimović, Đukić...). I nisam primetio da je iko ikada na ovom Forumu tvrdio suprotno.
Pozdrav,
Vasa