Quote:
Originally Posted by quake2
U krajnjem slucaju treba da smo sretni kada majk svira "za sve pare" (jer to precesto nije slucaj) i pokusamo da ga svojim znanjem budemo vredni jer je opremu mnogo lakse kupiti nego korisno upotrebiti.Pozzzz
|
Jbt, kakva recenica...!
Vec i meni ide na kurcic sto te latentno podrzavam, sve nesto 'ocu da te napadnem, ali ne ide, jbg, ali kad si u prokletom pravu, kada je snimanje i obrada zvuka u pitanju! (prosto moram da se ogradim od literarnog dela, ali sam potajno fan

)
Imas pivo...
A sta ja znam, recimo,neki tonci su se kleli kako nove 421 i 441 rade mnogo losije od starih... "Stare su toplije" itd, a mikrofoni otkinuti od zivota i upljuvani i produvani... ...sto nije lose...za bubanj...ali za ostalo....jbg...
Zato kazem, koliko je star taj u87 i u kakvom je stanju?
drugo, na koji sound 87-ice ste navikli?
Jel '80-ih
taj mic zavrsavao u usb-wire "fast fire-track face-u" ili u "nekim tamo sestocifrenim imenima" miksera i njihovih preampa pa na A80 sa nekom muzikom koja je daleko od - "poenta je u pesmi" vec u
rms-u...?! Ma sve je to isto, obrnes fazu i dobijes nulu... Samo sto vise ni fazu ne moras da okreces... ...ej... ...cutim...
Ali AT ima odlican...najbolji -
jeftin sound...!
Ozbiljno, fan sam!
AT ima definitivno najbolji odnos cena/output. Imaju i perjanicu 4033, koji je potpuno suveren, vrlo ozbiljan mic...! Naslednici su odlicni! Cak ih "velike" face (ako to jos postoji) koriste za vokale,gitare,svasta nesto, pa uzmi 4041, koji se meni licno vise svidja od 451...
E sad, kad je termin 20-30€/dan... Onda je stvarno Neumann smece...!
Poz'