View Single Post
Old 26-11-2011, 04:25 PM   #48
quake2
Banned

Default Re: Joksimovic opet na Eurosongu

Quote:
Originally Posted by DaBear View Post
Sta ja imam ili TI (Quake) sta imas od toga u zivotu ?? Jel ti mozda krivo sto nisu tebe zvali? Ili sta vec? Za Evroviziju treba imati poseban mentalitet ...(dali je to lose ili dobro - ne znam) ALI nemoze svako da ide tamo...
Do sada je trebalo da bude jasno da mene nervira nacin na koji neko tamo ide da nas predstavlja i ponasanje kao da je u pitanju necija dedovina.Neka bude da su nastupi tamo totalno neprofitabilni,ali bi neki mladi pevac(ja u te ne spadam,to valjda znas) mogao tamo da stekne neko super iskustvo i publicitet,sta tome fali?Sta ce Joksi vise publiciteta?Sta ce njemu uopste vise icega?Nek pusti bre malo neke mlade ljude da rade svoj posao,ima ih milion koji nisu ni blizu ljigavi kao on i ne treba im tona reklame i sapunskih prica po medijima da bi drzali neciju paznju.A da ne pricamo kako ce veceras samo u Novom Sadu po klubovima pevati barem 20 pevaca koji su za LJaksa doktori sto se pevanja tice.Kada vec zalazis u moje porive da ucestvujem u ovakvoj diskusiji,onda izvini,ali moram i ja tebe da pitam za tvoje.Jel si i ti u nekom talu sa tom ekipom?Nadas se da ce biti nekog poslica od njih?....
quake2 is offline   Reply With Quote