Quote:
Originally Posted by awacs
Kad ka?e? ON misli? na Tijanića? Verovatno je tako. Ali pazi, ?ta god ja mislio o Tijaniću (kabadahija, čovek sumnjivih moralnih kvaliteta itd.) postoji jedna stvar koja mu se te?ko mo?e osporiti - on jako dobro poznaje televiziju kao medij i sve ?to je vezano za nju. To je dokazao u nekoliko navrata (u slučaju TV Politike, TV BK, pa čak i RTS-a). A televizija kao takva je zlo pa je zlo.
|
Svi su oni samo deo masinice za pljacku,to im jedino ne osporavam i svaki od njih ima svoju reklamnu kampanju,sta kao ono u skupstini su "strucnjaci za nesto"?...isto kao sto je i Tijanic strucni,poslusni,partiski kadar i nista vise....koliko ce nizak prosecan dohodak u Srbiji biti i koliko ce puta LJaksa ici na Eurosong zavisi iskljucivo od toga koliko nas i koliko glasno cemo se buniti.Mislis da ovde nema dovoljno para da svi budu makar siti?...preracunaj najgrublje moguce sta se sve sliva u drzavnu kasu.....i....gde to ide?....
Quote:
Nadalje, smisao Evrovizije ionako nije ni muzika ni "cleverness" (?to ka?e Vrač). Pesma Evrovizije je bre neva?na svima osim potlačenim narodima (?to pak reče LACKY jo? pre par godina).
|
A sto da nam sve bude bezveze i nebitno?Sto da tako lezerno posmatramo stvari kao da mozemo u miru i veselju da bezbrizno zivotarimo i otkrivamo raznorazne "istine" koje nas se ne ticu ali smo eto kao dovoljno inteligentni da ih usput razonode radi,skontamo i mirno bez uzrujavanja saopstimo drugima uz kaficu.Ne bih bas rekao da je niko od nas,pa ni Lacky u takvoj idealnoj poziciji....u pitanju je samo inertnost ili ko zna sta drugo slicno.
Quote:
Ma, ?ta god ti mislio o meni, ja o tim partijskim svirkama po trgovima mislim isto ?to i ti. Ali kakve veze to ima sa izborom za Pesmu Evrovizije?
|
Ti si pomenuo STEDNJU,jel tako
Quote:
Ako ti smeta ?to će ba? Joksimović da putuje u Baku... jebi ga, koliko kapiram, da je ON odlučio da po?alje Strip na Evroviziju ti se ne bi bunio. ?ta ga znam, koliko god ja lično imao visoko mi?ljenje o Milanu Prokopu, ?eljko Joksimović ume da napravi bolju LJIGAVU PESMU (= pesmu za Evroviziju). ?ta god pak ja mislio o njemu i njegovim pesmama
Pozdrav,
Vasa
|
Znaci ti ne vidis u zemlji Srbiji nikoga ko moze da napravi Evrovizisku pesmu sem ovog harmonikasa koga je devojka naterala

da promeni imidz klasicnog "telo vreteno","petak na subotu"... turbo disco ljaksa u ozbiljnog "sansonjera" koji je do juce mlatarao prste po dirkama i svirao kolce?...ajde da ti verujem...i koji je uopste smisao da se tamo pojavljujemo sa etno sansonama

ako se vec glasa tako kako se glasa i svima je jasno kako i zbog vega.Ajde barem da tamo ne saljemo sve seljacinu za seljacinom i ne prikazujemo se uvek u najgorem svetlu.Kon je lepio pare na harmoniku,ovaj peva ovcicama

,Stankovica da ne komentarisem....pa nije SAMO TO Srbija

....iako se neki trude i da ovih 50% pismenih naprave nepismenima.Strip je idealan za Eurosong ako hocemo da pokazemo da nismo bas svi cuvali ovce na pasnjacima (izvinjavam se postenim i radnim cobanima u koje Joksa ne spada) i da ne svrsavamo svi na harmoniku dugmetaru.