Quote:
Originally Posted by NLP
Jeste Boggy pričali smo relativno dosta privat oko toga i zato sam to napomenuo jer sam verovao da češ se setiti. Zato taj moj intrigantan "odgovor".
|
Pa... s obzirom na prosecne sadrzaje forumskih diskusija, tesko da cu zaboraviti...
Da me pogresno ne shvatis, nemam ja nista protiv Haas triggera ili ne daj Boze ITDG-a (moze se to nastimati pa ko voli...)... jedino mislim da su zbrkani prioriteti, koji, kada bi se pravilno poredjali (pa se prvo postavio problem sredjivanja bass-a), tada bi iskljucili SVAKU je*enu diskusiju na temu "bedroom LEDE" dizajna... ali valja onda ne bi imali o cemu vise diskutovati... posto im RFZ izgleda prekomplikovano, a N-E "zauzima previse mesta" (iako je mozda realno isto mesta potrebno da bi se smirio bass i u prva dva dizajna, ali to nije zanimljivo za raspravu)
Quote:
Originally Posted by NLP
Gle ja se samo čudim nekim dogmama u akustici, koje su veoma bebave a novija rešenja premnogi rado ignorišu jer im je to najlakše ili što več... hvalabogu da se nađu ljudi poput tebe da vide dalje od drveča koje sakrivaju šumu.
|
Oh... daleko od toga da sam ja jedini ili redak... mozda je samo problem u tome sto mnogi akusticari realno nista ni ne pisu konkretno po forumima, jer im je smorno ili nije poslovno dobar potez. Svejedno hvala na komplimentu...