View Single Post
Old 05-11-2011, 12:59 AM   #132
boggy
Moderator

boggy's Avatar

Default Re: Molim pomoc oko studentske sobe :)

Quote:
Originally Posted by NLP View Post
Jeste Boggy pričali smo relativno dosta privat oko toga i zato sam to napomenuo jer sam verovao da češ se setiti. Zato taj moj intrigantan "odgovor".
Pa... s obzirom na prosecne sadrzaje forumskih diskusija, tesko da cu zaboraviti...
Da me pogresno ne shvatis, nemam ja nista protiv Haas triggera ili ne daj Boze ITDG-a (moze se to nastimati pa ko voli...)... jedino mislim da su zbrkani prioriteti, koji, kada bi se pravilno poredjali (pa se prvo postavio problem sredjivanja bass-a), tada bi iskljucili SVAKU je*enu diskusiju na temu "bedroom LEDE" dizajna... ali valja onda ne bi imali o cemu vise diskutovati... posto im RFZ izgleda prekomplikovano, a N-E "zauzima previse mesta" (iako je mozda realno isto mesta potrebno da bi se smirio bass i u prva dva dizajna, ali to nije zanimljivo za raspravu)
Quote:
Originally Posted by NLP View Post
Gle ja se samo čudim nekim dogmama u akustici, koje su veoma bebave a novija rešenja premnogi rado ignorišu jer im je to najlakše ili što več... hvalabogu da se nađu ljudi poput tebe da vide dalje od drveča koje sakrivaju šumu.
Oh... daleko od toga da sam ja jedini ili redak... mozda je samo problem u tome sto mnogi akusticari realno nista ni ne pisu konkretno po forumima, jer im je smorno ili nije poslovno dobar potez. Svejedno hvala na komplimentu...

--"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded)
boggy is offline   Reply With Quote