Quote:
Originally Posted by Jan
Sad trazim neku drum masinu VSTi da mogu slice-eve iz aranzera da prebacim na padove (Battery 3 ne moze, Guru ne moze, Groove Agent One ne radi u S1, Impact nema release time, tako da uvek se javi taj klik o kome sam pricao, probao sam i neku imitaciju MPC-a Poise ne moze), sad planiram da instaliram Maschine da vidim kakav je workflow u njemu i da li moze da uradi nesto makar slicno...Impact mi se mnogo svidja, lep pregledan sempl, velika steta je sto fali release 
|
heh..pa sto koristis Impact za horsku sekciju i stvari za koje je potreban release ? Tebi onda treba klasican sampler a ne Impact koji je dizajniran za udaraljke i zato nema release, nego decay..
Sample One sluzi za ono sto tebi treba.. (ja volim i udaraljke da programiram i layerujem semplove u Sample One)
Ako hoces da pravis choke grupe u Sample One, jednostavno postavis semplove na monophonic i to je to ..
Ako ti trebaju i pojedinacni izlazi mozes koristiti i neki 3rd party sempler poput Kontakta (komplikovano resenje) ili Shortcircuit-a (jednostavnije i besplatno resenje) ili ako bas volis to da radis u drum sampleru

, Battery ce ti uraditi ono sto zelis..
Pozdrav!