View Single Post
Old 25-10-2011, 03:42 AM   #89
euphoric
Member

euphoric's Avatar

Default Re: Presonus Studio One V2 - ARA (r)evolucija!!!

Quote:
Originally Posted by Jan View Post
Da, to je glue, ima i Bounce Selection gde bi on consolidovao fajlove, odnosno napravio novi celi wave file od njih.

Proveri i ovo za strip silence, ali uzmi neki fajl cirka 4 -5 minuta dugacak, i vidi. Kod mene koji god treshold da mu dam, uvek sece na istom mestu. A trebalo bi da znam ceo proces, radio sam to isto i u Cubase-u i u Pro Tools-u
Hmm..Interesantno..Stavio sam duzu traku i probao i uvek isto isece sa svim vrednostima na manual (i linked i ne linked), ali kada pregledam isecke savrseno ih je potrefio..Bez obzira na to, ovo treba prijaviti kao bug na forumu i siguran sam da ce u sledecih mesec dana biti reseno.

Quote:
Originally Posted by Jan View Post

Tezak scrolling kroz projekat, moram da idem dole na "lenjir" i da povlacim, ili pak ctrl+ strelice. U Cubase-u je to mnogo lakse srednjim klikom i hand alatom, ovde i srednji i desni klik rade gotovo identicnu stvar, srednji samo pokazuje alate, a desni i alate plus jos neke funkcije.
Samo jedno pitanje - kako mislis povlacis dole na lenjiru ? Lenjir je gore a dole je scroll bar?!
Jednostavnije je povlacenje po lenjiru (gore, kada se pojavi ruka) nego po horizontalnom scroll baru koji je dole..
Ne vidim neku veliku razliku u odnosu na Cubase-ov sistem, s' obzirom da koliko god imas vertikalnih traka, lenjir je uvek gore vidljiv pa je pri ruci za povlacenje (i zumiranje).
Ovde jos prilikom povlacenja mozes i da tacno zumiras horizontalno gde ti je potrebno..
Meni to vise odgovara, but that's me..Sto kazu ameri: One man's meat is another man's poison ..
Mozda zato sto nisam navikao na onaj sistem kod Cubase-a, ko ce znati ..

Ja cu sutra takodje da sumiram utiske do sada i napisem "za i protiv" prema mojim utiscima ..

Pozdrav!

Last edited by euphoric; 25-10-2011 at 03:44 AM.
euphoric is offline   Reply With Quote