View Single Post
Old 25-10-2011, 03:12 AM   #102
Arthur
MAO

Arthur's Avatar

Default Re: Van Gogh in NRG Recording Studios

pa kakav lock kad nam je vasa upravo u naletu konstruktivnosti, sa svoje tačke gledi?ta, rekao SVE

jedino ?to mi pada na pamet, a kao obja?njenje za?to se ne razumemo, bez pretenzija, jeste generacijski jaz, jer biva da stvarno starija garda nema ba? puno po?tovanja za forume i internet generalno (?to je razumljivo, i ne osuđujem ih) kao na izvor informacija i jedinstveno sredstvo učenja. To ?ta smo mi, pripadnici ZX Spektrum pa na dalje, generacije, na internetu i na koje načine sve naučili, i pre nego ?to je on postao op?te popri?te javnog i slobodnog hejterizma (kao samog sebi cilj), za nas je verovatno jednako neprocenljivo kao i neko njihovo odrastanje i učenje, na neke potpuno drugačije načine.

Postajem dosadan sa tim, ali iskreno mi je jako te?ko i ?ao, ?to ljudi koji su već tu, i deo su neke istorije i svedoci nekih drugačijih, po muzičku produkciju, normalnijih vremena, nisu aktivniji, i konstruktivniji učesnici ovog foruma. Njihovo znanje i iskustvo, način razmi?ljanja i sve ?to su pro?iveli, bi svima nama koje to iskreno zanima, bili potpuno neprocenljviji. Ovako, ostaje gorak ukus, naročito posle Slobinog povlačenja, i veoma nekonstruktivnog bivstvovanja na forumu, gde se mahom ?alio na depresiju i koristio svoju inteligenciju da kreativno pljuje po svemu ?to nije Macintosh-made. Ostali su, dakako, manje patetični, ali mi je stvarno ?ao ?to nam ne ?ele ili ne mogu pru?iti vi?e.

Ako vam zaista svejedno da li će ovakav način razmi?ljanja biti podr?an ili ne, mo?emo lagano da lokujemo i temu i ceo forum.
Arthur is offline   Reply With Quote