Quote:
Originally Posted by Klavijaturist
A recimo mogu tu malu prostorijicu koristit i za vocal boot. Dakle u velikoj snimam klavir u maloj vokal... Možda je to najbolje iskorišten prostor?
|
To je već stvar odluke. Ako imaš tih računar (zaista tih) može da se koristi i kao vocal booth,
speaker booth (kažeš da radiš reklame), šta god.
Mislim da je to jednostavnija varijanta od pomičnog zida koji je simpatična fora, ali bi morao da košta đavo ipo da bi zaista radio kako treba i pride podneo bar 5-6 pomicanja tokom svakog termina (makar oni "Y" kraci), budući da u varijanti koja je na slikama 4-6 u "režiji" nemaš vrata. A sigurno će se nekoliko puta na dan pojaviti potreba da izađeš iz režije.
Kako god bilo, kao što je Nenad (NLP) već rekao, kad budeš smislio okvirni dizajn prostora angažuj nekog stručnog da ti vodi projekat. Male prostorije su stvarno zeznute, i koliko vidim iz (srećom tuđih) iskustava retko ko se zaista usrećio radeći sam po forumskim savetima.
Neki kompromisi se uvek moraju praviti po pitanju akustike u malim prostorima, ali ja bih lično odluku o vrsti tih kompromisa prepustio ljudima kojima je to struka. Veliki je posao, a ne postoje funkcije UNDO ni NEW SESSION. Zapravo postoje, ali se zovu PAJSER i MACOLA
Pozdrav,
Vasa