@Da Bear
Iza svakoga uspje?nog izvođača uvijek stoji tim.
Razlika je samo u tome da li su vidljivi ili ne.
Ovdje sam potpuno siguran da Skrillex to ne radi sam, govorim o miksu i finalnoj produkciji, jer je to potpuno nemoguće napraviti sa 23 godine i napraviti na laptopu kao ?to se priča u medijima.
Budimo realni.
Pa nisam ja od jučer.
Mislim da mogu dobro ocijeniti tko je ?ta napravio i sa čime.
Kućna radinost se čuje iz aviona isto kao ?to se čuju tisuće i tisuće dolara potro?ene na ove mikseve.
Ovakav zvuk ko?ta puno novaca i ne radi se kod kuće na Mac Booku,
nego u nekom hebenom studiju na savr?enom slu?anju sa puno skupog hardwera i to ne miksaju ?goljavi klinci od 23 godine nego debeli pedesotogodi?njaci..
I to je upravo za?to ovo zvuči tri svjetlosne godine bolje od svega ostalog iz sličnog ?anra.
Zato ?to je na ovo potro?eno novaca a na ono drugo nije.
Ostalo su priče koje lansiraju Ableton, Native Instruments i ekipa da bi mogli prodati klincima software pa da i oni zvuče isto ko Skrillex.
Tako je i?la i priča kako su Red One i Lady Gaga napravili sve u kućnom studiju i sve ITB i postigli svjetski uspjeh.
I onda nakon tri godine izađe članak o tome da je cijela Gaga miksana u Sarm Studios, miksao je Robert Orton koji kao miksa ITB ali eto voli miksati ITB tako da sjedi uz SSL 4064G+ i samo ponekad upali Distressore ili Massenburg 8200 u iznimnim slučajevima ali inače samo koristi pluginove .
Miksao bi on na slu?alice ali kad su već zvučnici tamo onda miksa na njih.