Quote:
Originally Posted by tajsam
vidim da si ti majstore cijeli u analogiji pa da te pitam jer ram relativno novi u svijetu produkcije.jos sam klinac  ovako znaci za konvertere imam dva rme multifacea znaci 16in/out plus adati,mixsam na 02r nesto preko adata nesto preko line in,vecinom vst-ove preko adata.sada naj bitnije!!uzimam preamp najvise za snimanje bubnja i za oko mi je zapao api 3124+ slusao sam po netu samplove i on mi je nekako naj vise in the face zvuk.sto ti mislis o tome preampu i opcenito mome skromnome lancu opreme?
|
Odmah da kazem da ne znam o kom preampu je rec.
Api je dovoljno poznat i ozbiljan da bilo sta sto naprave
ne moze da bude lose! Ako jos pride budzet koji si ostvario bavljenjem time moze to da iznese, onda svakako ima smisla. Valjda smo generalno isprepadani time - "sta ce reci carsija?" pa se plasimo sopstvenog izbora (ovo se moze primeniti na gomilu stvari)!
Jel se
tebi dopada kako uredjaj radi? Jel
mozes da ga priustis? Ende...!
Ako imas pozitivan odgovor na oba, kupuj i ne razmisljaj! Ako ne, nije samo do sprava, malo je i do nas, naseg samopouzdanja, neopravdanosti zbog niske zarade,koja opet ima svoju filozofiju i tako...
Nisam nesto jako analogan, prija mi muzika i zvuk jednog vremena kada nije bilo toliko histerije..!. Zato me interesuju uredjaji, to je ono sto mogu da mozda razumem i nabavim, a ostalo...jbg...