View Single Post
Old 11-08-2011, 11:44 PM   #33
Ngino
Senior Member

Ngino's Avatar

Default Re: Online mastering i ostalo

@RetroMan: Pa, ja podrazumijevam da onaj ko nudi uslugu obicno ima predstavu koliko bi nj rad vrijedio! Koliko sam ja spreman uopste nije relevantno u ovom slucaju, ja sam lud, ja bih se i zaduzio za ovako nesto!

Quote:
Originally Posted by RetroMan View Post
Nego po imenu slikara, a da je kojim slucajem Rembrant ziv, ko bi bio spreman da ga angazuje za portret i da mu plati makar i pola cene od realnog?
Pa, svaki polupismen covjek ce ti reci kako otkida na Rembrandta jer je negdje cuo za nj ali ko zna prepopoznati kvalitet uzivace i u dobrim slikama u nekoj gradskoj galeriji. Hajde da se u startu ne poredimo sa Rembrandtom ali ne treba niko ni da se podcjenjuje.
Niti planiram angazovati Rembrandta niti sam bogati kraljevic koji placa zlatnicima i opet mislim da je dobar svaki lagan dinar koji legne sa strane a kome je malo nek radi sa akcijama jbg, tu je lova, ne znam sta drugo ako je toliko nemoguce naplatiti takve usluge ovde vrhunskim majstorima?!?
Ja prvi ne bih htio da mi neko radi dzabe niti da mi pravi od g.... pitu, podrazumijeva se ali mi se cini da se mogu uraditi odlicne stvari na obostrano zadovoljstvo!

www.myspace.com/slikaiprilikamusika

Last edited by Ngino; 11-08-2011 at 11:47 PM.
Ngino is offline   Reply With Quote