Quote:
Originally Posted by Solozabal
Nije bitna graficka, niti zvucna na slave racunalu vec procesorska snaga i mrezna jer to jedino koristi FXT.. Ne pokrecu se nikakve audio aplikacije.
Kao sto sam rekao problem je u brzini mreznog prijenosa jer o tome ovisi latencija koristenog vsti/fx-a. Potrebno je vrijeme da se podaci posalju od mastera do slave-a, tamo obrade i vrate nazad.
Ako ne vjerujes skini program instaliraj, samo pretpostavljajuci nismo nikome od pomoci.
|
Skeptik sam sto se VMa tice, jer sam ga pokretao na svom starijem C2Q E6600 procesoru i sav je bio nekako lagovit, spor... Da li ce biti laga zbog toga sto se radi sa virtuelnim resursima ? Svejedno sto ne koristi grafiku i zvucnu, nekako mi sve to deluje sporije - mislim, cak i da dobije neko procentualno ubrzanje zato sto je windows server u pitanju, mislim da ce ga izgubiti zbog indirektnog pristupanja resursima preko VMa... A mozda mi je samo mis lagovao
Ne znam, neka proba, to stvarno ne kosta mnogo ni vremena ni zivaca. Ne vredi teoretisati... Samo sam pokusao da skrenem paznju da mislim da Win server ne radi nista brze sa mrezom od obicnog windowsa, vec samo ima vise mogucnosti za razne mrezne zadatke...