View Single Post
Old 20-05-2011, 05:46 PM   #26
Matoree
Member

Default Re: jel mi mo?e neko pomo? oko konfiguracije

Quote:
Originally Posted by Big Bockie View Post
Ej, pa sto onda ne kazes odmah, pa ne vredi ni da citam sta je covek napisao, pa ti SVE znas , bez da ista o tome znas...! Fuck yeah! Awsome!
A da izvini.. Apple i diviner nabavljaju komponente iz NASAe ? (pitam po drugi put) ...jer imam utisak da hoces da kazes da su njihove komponente izdrzljivije? manje se kvare? sta? :S

Quote:
Originally Posted by Tomislav View Post
Nikad nisam razgovarao s nekim ovako zatucanim, o nikojoj temi. Da mi netko tko nije probao ne?to tvrdi besmislice... To mi je nevjerojatno. Ne, Xeon mi ne radi ni?ta, osim ?to mi se na njemu nije niti jednom zamrznuo niti jedan software, ?to u onim kriti?nim situacijama kad je na rubu sa performansama on ne zablokira, nego radi.
Poredis kompjuterske komponente sa violinama, vredjas me, a jedini argument ti je da apple i rudaw imaju nesto sto ces osetiti samo kad ih probas :S (jel akustika sobe utice na rad kompjutera? lololol)
pustio neku svoju matricu, i malo pipao po njemu, upakuje fino skroz i odma se vidi razlika plugin-hardwer, et ovo nije bog zna koliko para blo, oko 400eu dal kaze mi on, al velika je razlika kroz to i kroz plugine, na prvu se primeti
Matoree is offline