View Single Post
Old 16-05-2011, 03:49 PM   #9
boggy
Moderator

boggy's Avatar

Default Re: Moze li realno?

Quote:
Originally Posted by ugljesa View Post
..........
Ja sam uvek u fazonu STO BI ISLI DUZIM PUTEM KAD MOZE KRACIM .
Po mom iskustvu je mnogo bitnije GDE idemo, svejedno je kojim putem.
Quote:
Originally Posted by ugljesa View Post
......... ali mislim da nekad moramo da im damo konkretnije smernice ...
izostanak odgovora moze biti sasvim konkretna smernica, jer pospesivanje necije radoznalosti i primoravanje istog da sam nadje odgovore na pitanja, ga vodi ka vecoj samostalnosti i sigurnosti u sebe. Oslanjati se stalno na pomoc drugih je losa navika. Na kraju, moze ga primorati da preformulise pitanje i nauci da (bolje) komunicira sa drugim ljudima, pogotovo sa onima koji vise znaju od njega, ali sa ciljem da dobije trazene odgovore... a ne da ga odCOOLiraju.

Ovo pitanje, koje je ovde postavljeno, je jedno od hiljada i hiljada na koje treba ili znati tacne odgovore (nauceno) ili izmisliti tacne odgovore (talenat), u toku svakodnevnog posla, kada vrlo cesto nema vremena da se kontaktiraju pomocnici, a pogotovo ne nekakav forum.

Posebno imam averziju prema forumskim pitanjima koja imaju u opisu "hitno!"... jer nema nista hitno dok ne gori necija kuca ili je neciji zivot u opasnosti (ne daj Boze!)... po mom licnom misljenju.

pozdrav

bogi

--"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded)

Last edited by boggy; 16-05-2011 at 03:56 PM.
boggy is offline   Reply With Quote