Quote:
Originally Posted by ugljesa
Ja ne znam sta se desava sa ljudima ovde. Sve mi nekako deluje kao da svi cuvaju to znanje sto imaju i daju bas male smernice ljudima kojima treba pomoc. Znam da nisam jedini koji ovo misli em sto sam citao postove sa ovakvom pricom em sto sam cuo od ljudi da imaju lose misljenje o rumskog bas zbog ovoga  (. Ne mogu reci da nisam naucio neke stvari sa rumskog i da mi nisu ljudi pomogli ali u vecini slucajeva je sprdacina povodom tog pitanja ili je u fazonu prica " ma mali nisi ti za ovo" i " ako sam se ja mucio sam, mozes i ti ".
Steta je ne iskoristiti pun potencijal ovih ljudi na rumskog koje su koliko-toliko neke face i znaju dati dobre smernice i objasnjenja KAD HOCE !!
|
Ama gde???
Ali stvarno mislim da nije tako. Mozda nesto ima, ali to je uglavnom kad dodje neko i kaze npr :
"Cao, imam Ficu od 750 cc. Kako je to ici 800 na sat??"
Pa ljudi odgovore: " Pa cool je, ali , polako, ima jos dosta do tada, moras nauciti da upravljas prvo na 30 na sat, pa onda promeniti par bolida, pa aviona pa onda..."
A ima dosta ljudi koji stvarno iskreno shvataju pocetnike i kada nekome "skratis" put, upravo ga ostetis za znanje koje je trebalo usput da nauci...! NIKAD nisam video post is koga se naslucuje da neko nesto vrlo dobro zna i
namerno nece da kaze! Ko zeli javi se, ko ne zeli ~ ne zeli i kraj price. Pa nije samo ova bransa takva! Sta sad da upadne mladi lekar u OR i pira za neke stvari matore profane, pa
normalno da ce ga odjebati...!
Drugo, JAKO puno ljudi postavlja
IMBECILNA i LENJA pitanja koja sa dve reci mogu da se otkriju ODMAH na Google ili wikipediji ili slicno, zato sto ih MRZI i hoce ODMAH neke stvari. Tu sam i sam vrrrrlo štur ili se i ne javim.