Pa ja jesam pazljivo procitao celu temu, i recimo...
	Quote:

Originally Posted by  lesha

Konacno  je zajednicki odluceno ( tek danas, Ponedeljak 21.2.)  da se Janovi  zvucnici iz Srbije ( vjerovatno bi slican logisticki problem bio i iz  Bosne ili Makedonije, dakle nije bas samo Srbija u pitanju)  vrate u  najblizi Artist i da se kupcu  unapred privremeno isporuci jedan par  novih  modifikovanih  zvucnika  koji bi trebali da stignu  u BG  polovinom Marta .  Njegov  originalni par monitora bi isao sa normalnom  servisnom posiljkom svih drugih uredjaja iz BG koji se nece popravljati  lokalno,  sa normalnom zbirnom spedicijom a ne kao pojedinacni paket i  bio bi vracen ca 3-4 sedmice kasnije. 

| 

... sad me jako zanima, i zamolio bih da se i @Jan ponovo oglasi u ovoj temi, i kaze sta se desilo sa njegovim Adam monitorima od tog istorijskog 21.2. pa do danas?
Jesu li otisli na retrofitiranje?
Da li je dobio zamenski par kutija dok su njegove na servisu?
Da li je dobio svoje nazad, i kako zvuce sada, posle retrofitiranja?
Ah, da...
	Quote:

Originally Posted by  lesha

Ako uzmete u obzir da skoro sve garancije vecine  proizvodjaca ovog svijeta kazu da ce popraviti i vratiti uredjaj u  garantnom roku koji im se dostavi u fabriku  ,  ( znaci u jednom pravcu uvijek  placa kupac a proizvodjac placa povratak!!! )  onda  odluka Adama da snosi troskove u oba smjera samo potvrdjuje njihovu  beskompromisnu rjesenost da stvar guraju do kraja ! Germans! 

| 

...i, taman da vidimo kako u praksi izgleda ta 
Germans! beskompromisnost u resenosti da se sve izgura do kraja. 
	Quote:

Originally Posted by  Jan

Na zalost, jos uvek nikako, ali ako procitas ovu temu od pocetka, ne znam na kojoj strani pise sve o tome. 

Ja cekam nekog iz distribucije da se seti da me kontaktira, jer ja stvarno ne znam koga da kontaktiram za to. 

| 

Pozz