Pa ja jesam pazljivo procitao celu temu, i recimo...
Quote:
Originally Posted by lesha
Konacno je zajednicki odluceno ( tek danas, Ponedeljak 21.2.) da se Janovi zvucnici iz Srbije ( vjerovatno bi slican logisticki problem bio i iz Bosne ili Makedonije, dakle nije bas samo Srbija u pitanju) vrate u najblizi Artist i da se kupcu unapred privremeno isporuci jedan par novih modifikovanih zvucnika koji bi trebali da stignu u BG polovinom Marta . Njegov originalni par monitora bi isao sa normalnom servisnom posiljkom svih drugih uredjaja iz BG koji se nece popravljati lokalno, sa normalnom zbirnom spedicijom a ne kao pojedinacni paket i bio bi vracen ca 3-4 sedmice kasnije.
|
... sad me jako zanima, i zamolio bih da se i @Jan ponovo oglasi u ovoj temi, i kaze sta se desilo sa njegovim Adam monitorima od tog istorijskog 21.2. pa do danas?
Jesu li otisli na retrofitiranje?
Da li je dobio zamenski par kutija dok su njegove na servisu?
Da li je dobio svoje nazad, i kako zvuce sada, posle retrofitiranja?
Ah, da...
Quote:
Originally Posted by lesha
Ako uzmete u obzir da skoro sve garancije vecine proizvodjaca ovog svijeta kazu da ce popraviti i vratiti uredjaj u garantnom roku koji im se dostavi u fabriku , ( znaci u jednom pravcu uvijek placa kupac a proizvodjac placa povratak!!! ) onda odluka Adama da snosi troskove u oba smjera samo potvrdjuje njihovu beskompromisnu rjesenost da stvar guraju do kraja ! Germans!
|
...i, taman da vidimo kako u praksi izgleda ta
Germans! beskompromisnost u resenosti da se sve izgura do kraja.
Quote:
Originally Posted by Jan
Na zalost, jos uvek nikako, ali ako procitas ovu temu od pocetka, ne znam na kojoj strani pise sve o tome.
Ja cekam nekog iz distribucije da se seti da me kontaktira, jer ja stvarno ne znam koga da kontaktiram za to.
|
Pozz