View Single Post
Old 15-04-2011, 12:06 AM   #38
psionic
Superoperater

psionic's Avatar

Default Re: Noobovsko pitanje u vezi kompjutera I7 ili C2Q ?

Quote:
Originally Posted by branoy View Post
ne znam drug kolko tebi stvarno treba procesora?? jel ti to stvarno sve iskoristis??
pa ja imam eto intel quad core Q9300, na 3ghz overclock. i naotvaram plugova i fx da je to cudo ponekad, i ne znam vise sta bih veruj mi, POCESOR ni do 50posto zajednickim snagama, znaci kakvu zelis pesmu da sa njim uradis on mrtav ladan. ja ne planiram ni jedan vise komp. sam da ovaj ne krepe
et kazem ti iskreno! a pre dok nisu izasli dual core intel procesori, bilo nam je vazno ako je Pentium4 2.8ghz da skupimo i kupimo sa 3.4Ghz il koliko vec .. ono sad imamo besnu masinu nema dalje druga ne postoji, to je to. a ustvari TU RAZLIKU POJEDE JEDAN JACI PLUG! to su bili problemi i muke. ovo sad??? TO JE TO!
Pa ima istine u tome sto kazes, ali ja cesto koristim VST pluginove za instrumente, dosta to ume da pojede CPUa. Do sada mi nista vise od mog c2Q6600 nije trebalo, ali prodjose 3 godine, a i pomalo sam zavisnik od racunara... Nije da nije moglo da se radi na starom, ali bilo je vreme da "old fateful" ode u zasluzenu penziju

E, da... Kada npr upregnes Vegas da renda, on nagura 100% na bilo kojoj masini, samo na sporijim masinama mu treba vise vremena... Dakle - koristim 100% te snage

Last edited by psionic; 15-04-2011 at 12:24 AM.
psionic is offline   Reply With Quote