Quote:
Originally Posted by Braca
Da Bear ti kao da si postao maneken za plugove, nego sva sreca da na youtubu ima dovoljno snimaka tako da mozemo da pratimo vrhunske bendove i tome slicno, pa vidimo na cemu rade, a cujemo i od producenata sta i kako koriste i zasto je bolje ovo ili ono. Nemoj da si iskljuciv iako si ultramoderan i racionalan, prica na temu hardver i softwer je izlizana, imam i softwer i hardver, i stvarno mi nije zao ni jednog dinara koji sam dao za hardver. Marketing je cudo ali i nije uvek istina. Evo ja verujem svojim usima, trenutno u studiju imam dobar clone1176 imam i Uadov i Wavesov 1176-ono sto ja cujem u blagim kompresijama nema razlike, ali u extremnim podesvanjima plugovi gube svaki smisao. Dalje attack i realise puno bolje reaguju na hardveru, dalje menja se bre boja, to kod plugova ne moze. Izvinjavam se na malom off topicu, samo reagujem na tvoj komentar.
|
ma sve moze i sve je dobro !
Ja sam se samo vezao na pricu da nesto jeftino (POD) moze da povrsi posao i da ga puno poznatih koristi...ali nekome je i to zasmetalo (??!!)
Cuveni "francuski house sound"( pumpanje ) je nastao sa Alesis 3630 compresorom! Sve moze i sve je dobro !!!