View Single Post
Old 18-02-2011, 04:16 PM   #67
Jan
Pro Member

Jan's Avatar

Default Re: Adam a7x port noise (zapravo cijela AX serija)

Quote:
Originally Posted by kejkz View Post
Ovo je zemlja muvatora i prevaranata, tako da se cuvaj, nadam se da ce sve proci ok i da ces dobiti zvucnike nazad reparirane.
Zva ja carinu danas!
Rekli mi da ako zvucnici idu na popravku nazad u fabriku i ako su u garantnom roku da NEMA STA JA TU DA PLACAM CARINU!
Kazu "Jedino sto treba da platite je prevoz, spedicija, carinu za opravku ne placate".
E sad Adam su organizovali spediciju, nego je problem sto njima pricaju pricice iz spedicije ODAVDE ili odakle vec, da su ogromne takse blabla...
Znaci ljudi iz carine su mi rekli isto sto je decko iz Hrvatske rekao gore da je postupak.
Ide garancija, zvucnici, fabrika dostavi takodje pismo carini da je popravka radjena za dzabe i to je to...Placao bih PDV na cenu popravke na carini!

I covek je dodao:

"Slanje proizvoda u reklamnom roku nazad na servis je normalna stvar svuda u svetu, samo kod nas distributeri proizvoda prave frku jer nece da imaju dodatne troskove"

Tu sad postoji i fora kakvu su klauzulu potpisali Adam-ov distributer i Adam za Srbiju! Ko snosi troskove spedicije ako se desi kvar ili tako nesto ! Zato sto ce ta spedicija da izadje oko 400 E za zvucnike!

Ako su nasi potpisali da oni to snose troskove transporta, onda mi je sve jasno
Pa cak i ako nisu, oni imaju skoro 100 E trosak da dodju od Beograda do Nisa i nazad, to neko mora da plati

Last edited by Jan; 18-02-2011 at 04:22 PM.
Jan is offline   Reply With Quote