View Single Post
Old 15-02-2011, 02:17 AM   #9
marko.masina
Junior Member

Default Re: Pomoć oko malog studija.

Quote:
Originally Posted by marko.masina View Post
Attachment 9086

?to se tiče superchunka zanima me dali da napravim onaj trokutasti ili da kupim kamenu vunu zarolanu u tubu te da je stavim u uglove (kantune), te nije mi jasno (nisam dobio nikakav pravi odgovor mogu li kanenu vunu staviti u uglove u ovom obliku sa originalnim najlonom u koji je ona umotana.

Za početak toliko!
mo?e li savjet za superchunkove , mislio sam staviti role (zamotanu kamenu vunu u roli) dva komada jedno na drugo, jer kako se vidi na slici vrata mi ne dopu?taju da stavim dimenzije superchunka 50X50 x 262, a sa druge strane gdje mi je prozor Attachment 9083 te ću morati napraviti neki prijenosni superchunk /tipa kao onaj kod Eomsia.
Gustoću trapova bih stavio do 100 kg/m3, mislim da je to OK.

Quote:
Originally Posted by marko.masina View Post
na plafon bih stavio cloud veličine 200x300 , a objesio bi ga na sajlu koja bi bila razvučena između 2 paralelna zida (razlog ovome je ?to konstrukcija plafona i nije ba? neka te me strah da ne mo?e podnijeti te?inu od oko 20 kg)
Dali je veličina Clouda dovoljna za ovu prostoriju ?
na Cloudove bih stavio neki gu?ći tervol tipa preko 100kg /m3.
Također cloud bih stavio pod kutem od 10 stupnjeva, dakle da počme u razini prozora (40 cm od visine plafona) te da se penje negdje do polovine
sobe da dođe do 10cm ?!
marko.masina is offline   Reply With Quote