Quote:
Originally Posted by quake2
Koje tacno Ei cevi se "preporucuju" u svetu?Zivo me zanima da mi napises neku oznaku?.Znam da je njihova ecc82 jedno vreme (pre 20god.) bila na listi "solidnih" cevi u casopisu Hi Fi Choice,ti imas jos neki podatak?I kako to mislis da je bilo "mnogo skarta"?,bude iskrivljena katoda u cevi ili tako nesto  ,sta tu konkretno moze da bude pogresno uradjeno?Te cevi se ne prave odavno i jako slabo ih u poslednje vreme ima i po oglasima.
|
Pretra?i malo internet i pogledaj ?ta se priča za EI Ni?, pa će? shvatiti o čemu pričam, moja zapa?anja su odatle dok sam tra?io lampe za sebe i čitao sva?ta ne?to po netu...

?to se tiče ?kartova, to će? morati da pita? one koji su o tome pisali, ja samo prenosim, a mnogo njih je reklo da moraju uzeti nekoliko jer su jeftine, a onda da izaberu ispravnu pre svega, a onda i zvučno najbolju.
Ako planira? da kruti? određene delove tela svojim znanjem o cevima i elektronici, zaobiđi, ja ti nisam dostojan rival, samo ka?em čoveku da se ne zanosi mnogo oko K2 i menjanja lampi uop?te.