Quote:
Originally Posted by Bitch
pitanje - cesto vidim da ljudi vole da stave d112 ili slicno na fllor tom. jer zaista volite taj low-end, ili ...? meni je on prilicno heavy za neki fat sound. u principu jedina aplikacija kad bi ga tu stavio je ako jako zurimo i ako skontam da je floor tom ves masina, tj da ne moz da se nastima i da ne valja nista. ono, instant low end, ali malo chudan hi-mid.... koja su tvoja iskustva?
|
Isto sam mislio sto i ti

.Nije da ni sada nesto obozavam taj low-end ali hi-mid mi odgovara i za malo vremena cupam na flooru isto sto i na timpanima,tj tu neku malo svinjsku tacku koju volim

,sa c414 vec tu imam malo vise posla.Za neki jazz-ic,pop i sl. bih stavio atm25 ili c414,ne gadim se ni na 441....sve to lepo radi.
Quote:
i jos jedan tip - probaj next time da gaffujes i prednji deo 57-ice i 451 na sneru, ovako su malo razmaknuti i moze da se desi lagani smearing tj muljanje. Skroz ih zalepi da su membrane sto blize. Kad si dokon, uzmi nek ti neko lupa dobos pa vozaj distance da vidis kako faza farba hi-mid i visoke 
|
He,he...radili smo to vec

upload-ovacu snimke.Za gaffovanje si u pravu....malo sam se ulenjio u poslednje vreme pa mi je bilo tesko

.Cuo probne trake,sve mi bilo ok i ostavio sam tako.[/quote]
Quote:
btw, nice setup.
|
Hvala puno,bice i bolje nadam se,voleo bih jednu U47-cu umesto d112 na kicku

.
Quote:
Kako si zadovoljan 896 preampima (al iskreno  )
pozZ
|
Najiskrenije,nikada nista nisam usnimio njima Matori,barem ne odavno.Probao sam ih kada sam kupio kartu cisto da vidim dali sljakaju,konstatovao da su (meni) neupotrebljivi i to je to.Konvertori su vec ok,nisu kao adi8ds ali ni ovi opet nisu vrh

,lepo voze i jedni i drugi a kesh je otisao na akustiku,mikrofone,preampe pa ce bude valjda i neki crane song kasnije

.