Quote:
Originally Posted by AudioStorm
Zvanicno...
H.A.A.R.P. The High Frequency Active Auroral Research Program (HAARP) is an ionospheric research program jointly funded by the US Air Force, the US Navy, the University of Alaska and the Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA). Its purpose is to analyze the ionosphere and investigate the potential for developing ionospheric enhancement technology for radio communications and surveillance purposes (such as missile detection). The HAARP program operates a major Arctic facility, known as the HAARP Research Station, on an Air Force owned site near Gakona, Alaska.
Nezvanicno,jedno od najubojitijih i najopasnijih oruzja danasnjice.Javnost je naravno nedovoljno informisana o svemu ovome...
Sastavljen od 360 velikih antena na povrsini juznog dijela Aljaske koje kad se pokrenu rade kao jedan gigantski repetitor koji je sposoban da posalje 3.6 miliona W u jonosferu.Svaka od ovih antena razvija 10 000 W,a najveca legalna AM radio stanica u Americi ima samo 50 000W.On ne emituje radio talase u sirinu vec u visinu,tj direktno u jonosferu.Tako mocnim i razornim svojstvom on utice na poslednje slojeve atmosfere koji salju jos mocnije radio talase nazad na zemlju.
Prije udara velikih cunamija u Indoneziji,sateliti su zabeljezili snimke na kojima se jasno vidi "Aurora Borealis" koja se uvjek pojavljuje kada ima elektro-magnetne aktivnosti u jonosferi.Da postoji sumnja da se tako nesto moze sa H.A.A.R.P. - om uraditi,na vjestacki nacin i poremetiti uopste sve prirodne procese,rekao bih da je dosta opravdana s obzirom na ove informacije.Meni zvuci logicno da neko ko ima neogranicen finansijski budzet,ko kontrolise medije,ima sve naucnike koji su potrebni,vojsku,teren i sve ostale preduslove da ovako nesto napravi radi manipulisanja na najvecem nivou.
NEGO,STO TI KAZES,KO CE GA ZNATI...
|
Tesla je mastermind ove sprave

on je imao mali uredjaj za "pravljenje" zemljotresa, za malo da srusi grad

prvo sto sam pomislio kada sam poceo da se ljuljam u stolici, "HAARP" ali ne mora da znaci.
haarp funkcionise kao subwoofer u sobi, plus mogu da kontrolisu i vremenske uslove.
inace, dal ja to tripujem, ili s'vremena na vreme naleti neki super kratki zemljotres ?