Quote:
Originally Posted by kravadinka
alen
Console 2 i meni stoji na masteru pre SSL compressor-a, a to je preset za SSL input stage i response.
Sto se tice CB4, nisam se puno njime igrao, ali drago mi je da jos neko ima slicno misljenje, ne rade emulacije identicno, ali je vrlo koristan i lak za upotrebu.
Jan
Abbey Road pluginovi su nesto najkarakternije sto sam cuo do sada, uvek mi je praznik kad im nadjem mesto u mixu, mada vrlo lako preteram pa sve napumpam i istaklnem p[revise tranziente. 
|
Da da, bas su "punchy", Ja ih volim na vokalima sa malo gain redukcije, nekako dobijam neki old skul osecaj sa njima, mada cesto ih stavim ovde i tamo, probao sam da uradim jedan miks sa njim gde sam njega koristio na vokalima i ritmu i na masteru sve je bilo kul i punchy ceo sound ekstra, ali je miks na kraju bio i previse tranzijentan... A inace na vokalu ga stavim (2005 model) da vrlo malo komprimuje sa najbrzim release-om (ili sta vec bese tamo pise) cisto da mu doda taj sparkle, taj njegov karakter, vise ga koristim zbog toga, zbog boje, nego zbog same kompresije... Isto u PT okrezenju mnogo koristim AC1 i AC2 od McDSP-a... Mozda bi bilo pametno probati ih na bas gitarama, a to mi nikad nije palo na pamet :S (sad jeste

)