View Single Post
Old 10-10-2010, 03:08 PM   #120
boggy
Moderator

boggy's Avatar

Default Re: ?kolovanje za ton

Quote:
Originally Posted by MUzzY View Post
.............
Svestan sam cinjenice da u danasnje vreme pored toga sto ucis moras biti i odlican marketing strucnjak i menadzer i vozac i sl. ... jbg.
DA! Imaj u vidu da sam licno ja to (marketing "strucnjak", menadzer, sta god to znacilo) skapirao sa 40+, i ne preporucujem to NIKOME. Uopste nije jednostavno, ostaviti lemilicu, raznorazne CAD programe, i krenuti sa proucavanjem tema, koje me NIKADA u zivotu nisu privlacile, tipa "web marketing", "Word of Mouth marketing", da proucavas raznorazne zakone, pravila poslovanja, bankarsko poslovanje itd.. da bi uopste preziveo! Znanje elektronike i akustike mi tu nista ne pomaze, samo pravi osnov da citanje, navedenih tema i njima slicnih, ima nekog, nadam se, realnog smisla.
Quote:
ja svo ovo vreme ucim 90% o muzici (10% me je jako interesovao CGI pa sam i na to trosio vreme )
Kobna greska! ...koja dolazi najcesce iz najblize okoline (porodice!) zbog inercije i secanja davnijih od 15 godina.
Komunikativnost se ne uci u skoli, covek mora sam da radi na sebi da bi to ostvario cak i ako nije talentovano komunikativan.
Najveca nevolja je u tome da je konkretno danas, kada je sve prepusteno stihiji (neki to vole da nazivaju demokratijom) i volji pojedinca i/ili grupe... prekticno vaznija necija komunikativnost nego poznavanje posla kojim se bavi...
Quote:
Ako sam dobro razumeo, potpuno je nebitno kakav je nekome backgroud dokle god ima ispod 25 godina, komunikativan je i poslusan i brzo uci?
To sto si napisao je vrlo blizu onome sto (zadnjih godina) gledam svakodnevno!

pozdrav

bogi

--"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded)

Last edited by boggy; 10-10-2010 at 03:19 PM.
boggy is offline   Reply With Quote