View Single Post
Old 10-10-2010, 02:50 PM   #119
Arthur
MAO

Arthur's Avatar

Default Re: ?kolovanje za ton

Quote:
Originally Posted by MUzzY View Post
Moram i ovo da qutoujem sori
Ok je da sam ja zavrsio arhitekturu pa sad dosao na rumski i pricao kako mi je muzika u krvi
Svestan sam cinjenice da u danasnje vreme pored toga sto ucis moras biti i odlican marketing strucnjak i menadzer i vozac i sl. ... jbg. ja svo ovo vreme ucim 90% o muzici (10% me je jako interesovao CGI pa sam i na to trosio vreme )

Ako sam dobro razumeo, potpuno je nebitno kakav je nekome backgroud dokle god ima ispod 25 godina, komunikativan je i poslusan i brzo uci?
pa u principu ne osuđujem ljude koji sa 18 ne znaju šta oće i ne rade na tome. Ja sam od moje 18te do te 23će skupljao hrabrost i usputna znanja da stvarno lupim sebi rukom o sto i kažem "ili ovo il ništa". Napustio fakultet, i svo svoje vreme i energiju posvetio tome. I to mi je negde granica legitimnog. Što ranije neko skonta šta želi, i što jače krene u to, više će poštovanje i od mene i od okoline steći. Ja dajem priliku svima da me demantuju, tako da u zadnjih par meseci je dole prošlo nekoliko momaka starijih od 25 koji su dobili priliku i iskoristili je.
A thread je sticky, negde na forumu.
Arthur is offline   Reply With Quote