Re: ?kolovanje za ton
Auh ala ste svi pesimisticno nastupili u ovoj temi.
A nije mi najjasnije ni zasto, ladno dajete nelogicne izjave da ne mora covek vise da se skoluje nego da radi jer vec je zavrsio jednu skolu, stvarno mi nije jasno kakve veze ima zavrseno celo sa produkcijom? Ja koliko sam shvatio do sada mu je produkcija, snimanje sta li vec bilo hobi, svidelo mu se, sada bi hteo da nauci da to radi u nekoj skoli i da se zaposli.
Dakle, neko vas pita za savet, a vi mu kazete da je kasno, verovatno treba da se upuca covek jer je zakasnio, sta li? Ili da eto digne ruke od svega i da taksira?
Ako sad zavrsi neku skolu MOZDA i nadje nekad posao koji zeli, ako ne zavrsi nece NIKADA. I pored svega sto bih imao da kazem o obrazovanju, mislim da u ovom slucaju bih ipak preporucio da se upise nesto iz te oblasti, iz prostog razloga da se u toku skolovanja vrti u tim krugovima gde je moguce sresti neke kontakte sa kojima mogu da se odrade neki poslovi i obezbede buduci angazmani. Dakle moj savet je da se upise bilo sta a u toku skolovanja ne obraca paznja na samu skolu, nego na druzenja sa ljudima koji su iz tih krugova i da se energija usmeri u skalapanju poznanstava i veza i obezbedi kakav takav posao nakon skolovanja, a skola ce se vec zavrsiti kako tako.
Pa ako neko moze da mu preporuci koje mesto bi moglo najvise da mu pruzi u tom smeru, neka da savet.
Eto, dakle ako muzzy ne upise skolu dobicemo jos jednog beskorisnog taksistu u gradu, a ako upise mozda nam nekad neki cd ukrasi policu u sobi.
|