Quote:
Originally Posted by InsaneEyes
koliko znam jesu, film se uopste ne daje u americkim bioskopima a iz DVD bluray izdanja je izbacena zadnja scena.
|
Ne, otkud ti to? Film se normalno emitovao u vecini bioskopa (moj prijatelj ga je gledao u Indianapolisu), a za edit cut, ne znam. Naravno, ovaj film nije najavljivan kao neki veliki blockbuster, pa zato i nije privlacio toliku paznju.
Quote:
Originally Posted by lesha
demokratija vs. republika
pohvala?
svaka cast?
hrabrost?
demokratija?
film je priprema za novi 9/11, jos vece oduzimanje sloboda i prava americkih gradjana, i dozvola za mucenje ljudi.
guantanamo bay jos uvek nije zatvoren.
"Unthinkable is simply big screen propaganda to get you accustomed to the prospect of a false flag terror attack and Frank’s assertion that a military dictatorship will be required in response. It is predictive programming. It is also an excuse to permit torture."
otvorite oci.
|
Quote:
Originally Posted by awacs
Pa, kao i sve ostalo u američkom sistemu vrednosti i sloboda je dobra samo kad donosi pare.
Pozdrav,
Vasa
|
Cini mi se da Vaso i Lesha znaju dosta o tome? Sta fali americkom sistemu vrijednosti, zamolio bih, sa posebnim osvrtom komparacije sa nekim drugim sistemima vrijednosti (sta je to po vama bolje od americke demokratije, a da ne postoji samo u vasoj masti, i da je uspjesno primenjeno negdje u svijetu)? I sta ce to strasno novo da se desi slicno 9/11 i koje ce biti posledice ?
Otvorite oci nama slepima!