View Single Post
Old 29-09-2010, 04:09 PM   #60
Bockie
Moderator

Bockie's Avatar

Default Re: Akademija besplatno za bendove

Quote:
Originally Posted by LogicMen View Post
I zato sto je svuda los bubanj kriva ti je tamo neka akademija, a nisi kriv ti sto ga nisi snimio i isproducirao? Mozda sam i ja kriv? Sta oni snimaju mene ni ne zanima, ali, ako o necemu pricamo, daj da to svi cujemo pa da svi znamo, a ne tako, meni su pricali, ja sam jednom cuo, verovatno to nije nesto. Pusti me tih prica za pred spavanje. Konkretan primer pa onda komentar! Ja konkretno pricam napamet jer me bas briga sta oni snimaju i niti ih pratim niti ih slusam, sve sto sam rekao jeste iz mog ugla vidjenja stvari.... Ko tebi brani da se ti razvijas. Dokle god radi covek na sebi imace posla i nemoze tamo neki lik koji hoce da snima za dz da meni kroji sudbinu, jer, moj posao mogu samo ja da userem i niko drugi....Posao prave i mnoge druge stvari kao sto su dobar aranzman, muzika, text, dobri kontakti....
Taj nacin snimanja ala zvezdica i cepaj mene uopste ne interesuje jer tu nikada niti je bilo niti ce biti muzike....Pare pravi samo muzika i nista drugo....
Google , jes' to ti...?!?! Rekao bih da jesi. To je tipicno za njega, da "konkretno prica napamet" i flagrantno trpa ljudima u usta reci koje nisu izgovorili na jedan fantasticno morbidan i podmukao nacin... Ako nisi, sorry...!

Mislim da sam bio jasan sta hocu da kazem. Sazeto je i vrlo razumljivo stivo...
Ako ti nije bilo jasno..pa...ni ne treba da ti bude jasno, udri dalje, svu ti srecu zelim...

Poz'

Bockie is offline   Reply With Quote