View Single Post
Old 10-09-2010, 11:25 PM   #50
blags
Member

Default Re: Volite li digitalce?

Quote:
Originally Posted by psionic View Post
Vec smo upregli A-D konvertor za dodatnih 8 ulaza. Trebalo nam je 24 fizickih ulaza, a imali smo 16 na mikseru. Focusrite Octopre MKII je tu zavrsio posao (bocnes opticki kabl u ADAT IN i to je to ). Kada se skupi sve, jos dokupi jedan D-A konvertor za jos 8 izlaza, ni priblizno nije ceni njegovog veceg izdanja - DM4800...

Skoro sam sve provalio na njemu, jako je intuitivan, mada sam ipak bacao cesto pogled u manual... Malo mi ide na nerve sto nema neku indikaciju u vidu lampice kada koristim enkodere za pan - nemam pojma sta su - da li su panorame, EQ ili kompresori ili... Mogli su da se otvore za jednu lampicu

Usput, touch sensitive fejderi mi idu na zivce, ne znam koliko ih ovde ljudi koristi, ali ja sam ih iskljucio...
Touch sensitive sta to bejase?Je l`to ono ti pipnes regler i automatski ga selektujes?Ako je to i ja sam to iskljucio na nasem mikseru.Mene to malo tripa i pravi mi frku glavi sa svim onim lampicama i stvarima na ekranu koji se mjenjaju za moj mozak enormnom brzinom.Odma` mi se alarm pali za neku prevaru i moram da pribjegnem fizickom obracunu sa mikserom a to u pola emisije raditi nije bas heh politicki korektno
Inace ne volim da radim u layerima,barem ne ovde na tv-u posto se kod nas u pojedinim trenutcima mjenjaju bukvalno u sekundi pa ti u vodu padnu sve tvoje pripreme i svi prijasnji dogovori al to je tv.
Eto vidis ti dobijes focusrite-a a ja ni behringera ne mogu dobiti.Mada mi odgovara ovakva situacija u pojedinim momentima(nemam vise ulaza,nemam vise izlaza ,stoga odjebi polupismeni,narcisoidni,wannabe Denis Latin i Olivera Kovacevic,postovani kolega novinaru)a opet ponekad mi zatrebaju da sebi olaksam posao.Sta ces ljudima je stvarno tesko ugoditi.
blags is offline   Reply With Quote