View Single Post
Old 09-09-2010, 05:23 PM   #49
psionic
Superoperater

psionic's Avatar

Default Re: Volite li digitalce?

Quote:
Originally Posted by blags View Post
Ma izdrzace.Ako je je uspio izdrzati mene i Boleta i jos par drugih međeda izdr?aće i u pozoristu gdje su klimatski uslovi koliko toliko stabilniji a vjerujem i ljudi..Ono ?to je frka sa ovim mikserom jeste postojanje samo 4 analogna izlaza(pored glavnih).E sad jesu to multi izlazi mogu bit sta oće? ali ih je malo,barem za neke situacije u kojima sam se nedavno na?ao,a da bi se nabavio neki AD/DA konverter pa da se iskoriste i Adat konekcije u ovom trenutku je,barem sa nasom nabavnom slu?bom skoro pa nemoguće.
Vec smo upregli A-D konvertor za dodatnih 8 ulaza. Trebalo nam je 24 fizickih ulaza, a imali smo 16 na mikseru. Focusrite Octopre MKII je tu zavrsio posao (bocnes opticki kabl u ADAT IN i to je to ). Kada se skupi sve, jos dokupi jedan D-A konvertor za jos 8 izlaza, ni priblizno nije ceni njegovog veceg izdanja - DM4800...

Skoro sam sve provalio na njemu, jako je intuitivan, mada sam ipak bacao cesto pogled u manual... Malo mi ide na nerve sto nema neku indikaciju u vidu lampice kada koristim enkodere za pan - nemam pojma sta su - da li su panorame, EQ ili kompresori ili... Mogli su da se otvore za jednu lampicu

Usput, touch sensitive fejderi mi idu na zivce, ne znam koliko ih ovde ljudi koristi, ali ja sam ih iskljucio...

Last edited by psionic; 09-09-2010 at 05:26 PM.
psionic is offline   Reply With Quote