Thread: Mac Pro 12 Core
View Single Post
Old 09-09-2010, 12:22 AM   #23
zmaj
Stara Rumski Elita 2003.

zmaj's Avatar

Default Re: Mac Pro 12 Core

Quote:
Originally Posted by dlukace View Post
Na drugu stranu to je isto upakirani pc(ati,procesori,itd) samo su ga uokvirili lijep?om plastikom i drukčijim os-om.
Zar je to samo... !?! pa to je kao razlika izmedju ruzne i glupe devojke i sa druge strane vrh ribe koja je pritom i inteligentna... neko se zadovoljlava i ovom prvom, ali ja bih uvek izabrao ovu drugu

Ovo je vec antologijska tema i vec odavno bez smisla... ljudi definitivno stvari kapiraju drugcije i to se nikad nece promeniti... jbga, ja volim na Macu i to sto je lep, i to sto mu jabuka svetli, i to sto je estetski vrh, i to sto mu je OS 5x smisleniji i user-friendly od sugavog Windowsa... To sto mozes za macbook da nadjes npr. milion i jednu najrazlicitiju torbu originalnih dimenzija dok za oc notebook treba da trazis odgovarajucu... volim i onaj ekran koji je dva put bolji nego na mom PC laptopu (iako je i on u hi end kategoriji)... volim njegove detalje, prikljucke... i da se ne lazemo, to su sve sitnice bez kojih se definitivno moze, ali moje je misljenje da ako provodis prosecno 5 sati dnevno sa necim u rukama, tj. petinu zivota, od toga na ovaj ili na onaj nacin zivis, pored toga sto mora da bude funkcionalno i da zavrsava posao ta stvar mora da bude i lepa i da ima sve te detalje i finese koje ima Mac a PC nema... mnogo pametniji ljudi od mene su primetili da je razlika izmedju prosecnog i vrhunskog mizerna. To je isto kao i da taksista koji u autu provede deset sati dnevno kupi Daciu... realno i Dacia ce da mu zavrsi posao, ali da ja zaradjujem od toga i da provodim deset sati dnevno taksirajuci, definitivno bih kupio mecku Da kupujem srafcigere, koje uzmem u ruke jednom u 4 meseca, apsolutno bi mi bilo svejedno i kako izgledaju i da li su zuti ili plavi, od plastike ili od bilo cega drugog, ali kad je u pitanju nesto za cim provodim dobar deo dana bitno mi je sve, a poenta Mac-a je upravo to sto je on to sve iliti All-In-One Box.
zmaj is offline