View Single Post
Old 07-09-2010, 11:21 PM   #81
balthazaar
Banned

balthazaar's Avatar

Default Re: "Non-US rap sucks"

Quote:
Originally Posted by Ngino View Post
Samo kao primjer dobrog mc-ja sam ga nabacio jer vidim ljudi kritikuju pa na kraju kazu: "eee, al dobar mi je Sunshine, Vudu popaj...".
Ne ka?u ljudi - ka?em samo ja Tu sam usamljeni rend?er Mislim da su ljudi prosto pisali zanimljivije i idejnije tekstove...eto sve neka bude...i ustajalost i mahanje rukama...

eto ako ćemo da se bavimo malo time....ajde da ispi?emo nečiji tekst, pa da ga ako treba analiziramo kao u ?koli eto pa da vidimo idejnost i tzv. liriku tih modernih repera i jedan dobar tekst voodoo popaja

Ja volim da upoznam i najskrovitija mesta na planeti i u dusi. ako nemam prevoz, ja putujem u masti.
Volim pazljivo da biram predmete i ljude, volim da negujem stare veze kao cvetove u basti.
Volim samostalnost i prilagođavanje, snalazljivost i tesko izjasnjavanje,
Prirodnu eleganciju i detalje izuzetno. volim rafinirano, odmereno, korisno i konkretno.

Volim nesistematski, svestrani rad, imam specifiene asocijacije.
Volim kocke i krugove, ali ne volim autoritete, i ne volim da dajem i da uzimam dugove.
Volim svoj bio-tip i mizantropiju, ljude koji zive povučeno, jer tako su hteli,
A mogli su da budu kao oni sto ih novac, slava i moc naprave budalama za jednu noc.

Ja ih upoznajem jedne sa drugima,
Volim kad neko kaze da je onaj drugi super, a drugi za njega isto.
Znači da drustvo po meri imam i da mogu da budem srecan sa njima.
Malo mi treba da postujem neeije dobro delo, ali necu nikog za to da molim.
Strpljivo čekam da mi pokaze svoje pravo lice, i ako je pravo, onda ga jos vise volim.

Volim boga i antenu "loga", volim telefon na trafici i bas,
Ali o tome cu u sledecoj pesmi.
Volim king konga, koji se dlakav pomalja i pesmu "jos samo par godina za nas".
.
balthazaar is offline   Reply With Quote