my 2 cents,
generalno, mislim da je školovanje za zvuk, u klasičnom smislu, mlaćenje prazne slame, i pravljenje nauke od umetnosti, što teško ide.
Sa druge strane, ono što sam na svojoj koži osetio, ako već poseduješ glad i volju i motivaciju, a neko ti ponudi parče hleba u vidu sistematizovanog znanja i praktične mogućnosti da to na licu mesta i isprobaš, nikako nije viška. Svaki fakultet i škola se, na ovaj ili onaj način plaća, niko nije rođenjem pretplaćen na to, bar ne u ovom sistemu u kojem živimo. Ja sam SAE i od ranije cenio upravo zbog prakse, koja je glavnina ideje, i velike relevantnosti njihove diplome, na globalnom nivou. Čak sam odma po otvaranju LJubljanskog pokušao da organizujem to sebi, ali nisam bio u ekonomskim mogućnostima, naročito zbog skupoće života u Ljubljani (i bilo gde van rodnog grada), a delom i zbog toga što sebi nisam mogao da priuštim 2 godine odsustva iz beograda, zbog posla, kontakata i svega.
Sad ponovo razmišljam o SAE, obzirom da nam dolaze na noge praktično, samo opet nisam siguran da mi je to ekonomski dostižno, obzirom na manju expanziju porodice od pre mesec dana

no videćemo, još uvek čekam detaljnije informacije online, jer uglavnom preko dana nemam vremena da ih zovem na fixni i sl.
Ono što ja očekujem jeste sitematizacija postojećeg, stihijski stečenog znanja, i papir koji mi je iole relevantan na domaćem a naročito međunarodnom tržištu rada. I nemam iluzija da nisam car već sad