View Single Post
Old 10-08-2010, 03:41 PM   #1
wladymeer
Senior Member

wladymeer's Avatar

Default Re: VA Synthevi & dilema oko istih

Zar Blofeld keyboard verzija nije ~1000??

Prema Nordu imam blagu averziju da budem iskren, odbija me valjda ta marketing fama oko njega i imam utisak da druge firme nude vi?e za te pare tako da mislim da sa njim nikako ne bih bio miran s obzirom da u Srbiji i nema prostora gde bih sve to mogao da isprobam pre kupovine. A na stranu ?to prevazilazi bud?et i to poprilično

VA synth koji bih kupovao bi bio neki 37/49 model (nikako ne bih i?ao ispod 3 oktave) sa "celim" i ?to kvalitetnijim dirkama (dakle, MicroKorgovi i slična čudesa u startu otpadaju)

Od onoga ?to je moguće nabaviti, jako me je privukao Alesisov Micron, tj. Akaijev MinAK pa me zanima kako se on nosi u poredjenju sa Nordovima i Blofeldom po pitanju zvuka?

A sa druge strane, tu je i Novation X-Station i XioSynth za koji nisam ba? ni najsigurniji o čemu se tačno radi po?to vidim da ima i audio interface. Zna li neko vi?e o tome iz iskustva? Jel to ne?to kao onaj softwareski V-Station ili...?

Rolandovu Gaiu bih nekako izbegao s obzirom da već imam Rolandov synth iz te novije generacije i ne mislim da bi mi pru?io toliko toga novog. Jedino nisam siguran za R3?

Mo?e li neko da ga poredi sa Micronom?
wladymeer is offline   Reply With Quote