View Single Post
Old 29-07-2010, 12:13 AM   #59
AudioStorm
Pro Member

AudioStorm's Avatar

Default Re: Procesor zvucne karte

Quote:
Originally Posted by DaBear View Post
ocigledno je da si ti tu nesto zabrljao..oko setovanja, ili sta vec.
Zasto ne nadjes nekoga i platis mu nesto da ti lepo sredi kompjute?
Lepo ti instalira sve kako treba i podesi...samo gubis vreme i smaras narod ovde, a iz postova se vidi da neke elementarne stvari neznas i ne kapiras,
2. Zabranjeno je svako nipodastavanje ili vrijedjanje drugih clanova, prikriveno ili otvoreno (implicitno ili explicitno). Takva ponasanja se nece tolerisati, sadrzaj uvrijedljivih poruka ce biti trenutno brisan, a odgovorni ce snositi sankcije (privremen ili trajni ban)...Vrijedjanje na nacionalnoj, vjerskoj, i drugoj slicnoj osnovi ce rezultovati trajnim trenutnim odstranjivanjem sa foruma. Ne podrzavajte "zaracene" strane i najbolje, ne mjesajte se...Ima onih koji su zaduzeni da rjesavaju takve probleme.
Bas si bezveze gospodine svestrani.Posto ti je sve strano nemoj da odlucujes u tudje ime da li sam ja nekome tezak i naporan i da li smaram.Ako je nekome dosadno to sto sam napisao postoji lagan i totalno jednostavan nacin da sve to iscoolira.Ako ne razumijem elementarne stvari, to je potpuno OK,svi vide da sam junior a ti Very Important Person mogao bi se i ponasati u skladu sa svojim statusom i postovanjem koje zbog svojeg znanja i iskustva uzivas na ovom forumu a ne da trcis tu kao neka cangrizava baba koja nema sta pametnije da radi nego da samo gundja za nekim ko je na nekom pocetku a kome ce najmanje pomoci tvoji osioni i sarkasticni komentari.Pokazi malo vise postovanja na svakoj ljudskoj osnovi i ne ponasaj se kao daje ovo tvoj privatni forum.
Veliki pozdrav za tebe.
AudioStorm is offline   Reply With Quote