Quote:
Originally Posted by Shot
Ovakve dekonstrukcije tema pokazuju koliko se Rumski s godinama promijenio...
Sve je lagano oti?lo u...
|
...3 lepe...!
Nije Rumski problem. Ovaj primer pokazuje kako je danas moguce procitati neku brosuru, mozda opet neki drugi ili cak ovaj forum, "savet" iz manuala za novu karticu od 100?, nalepnicu sa muslija i bez grama iskustva, rada u studiju, rada sa ozbiljnim ili bar korektnim muzicarima ili muzikom i biti u stanju da se predstavljas kao neko ko nesto zna.
Isti takav lik ako se ne varam je pre neko vreme nudio uporedne testove NT-1a i TLM-103 i to je ispalo isto,ako nije cak Rode pobedio, a da ne pricam o tome da se vecina postova zavrsava imenom poznatog pretrazivaca, jer vise niko nema zivaca da se ,uslovno receno, 'rva sa covekom koji vrsi enormnu disperziju netacnih, nekad poptpuno mentalno ne prihvatljivih teza.
Mislim da bi to trebalo kanalisati nekako, jer ovo postaje vec poligon za neciji hir umesto mesta gde se nesto moze nauciti ili razmeniti iskustva.
U svakom slucaju i meni u zadnje vreme pocinje da se javlja misao da ipak budem malo redji gost... Ipak da se malo vise zazelim,mada zao mi je svih onih koji stvarno imaju sta pametno da kazu ,ali pod ovakvim naletom,slegnu ipak ramena,verovatno isto tako umorni od ovoga.
pozdrav cika Shot!
Poz'