Re: windows 7 vs. audio ???
Problem je nastao sto smo preko nekih stvari samo pretrcali podrazumevajuci da je to tako i zato je i nastao nesporazum. Ja sam zapravo svo vreme mislio da zapravo tvrdis/tvrdite da se na 32bit sistemu nekako moze adresirati znatna kolicina memorije - vise od 4GB i to upravo sabirajuci (procitana naglas recenica "3GB virtuelne i 2GB fizicke" upravo zvuci tako, na sta sam ja pokusao da reagujem objasnjavajuci se - sta je sta...) Posle onih prica o strimingu wavova i ostalog nekako smo otisli u pogresnom smeru, verovatno mojom krivicom, jer nisam dovoljno pazljivo procitao postove. Samo sam trazio konkretan odgovor - i dobio ga, zato hvala i sada mozemo da zavrsimo temu.
Mnogo puta ostanem uskracen za odgovor pa sam malo mozda i pao u vatru. Prilicno me vredja sto se cesto ne uzima u obzir ko je sagovornik i da li i on ima mozda neka iskustva... Mozda ne u ovoj temi toliko, ali inace se to dosta radi. Krajnje su mi glupe argumentacije - ja imam studio i ja sam radio ovog i onog - to ne dokazuje apsolutno NISTA, citam samo ono sto je napisano ovde na forumu. Zato sam ovako impulsivno reagovao... Jos jednom se izvinjavam.
BTW - LAAtido koristim uglavnom za proveru da li je neka aplikacija LAA (kako god, da li je programer taj flag ukljucio) i radi i sa DLL i sa EXE fajlovima... U novije vreme skoro sve sto sam proverio, podrzavalo je LAA.
Last edited by psionic; 01-06-2010 at 02:43 AM.
|