Quote:
Originally Posted by diviner
Praksa je pokazala da su WD generalno pouzdaniji...
Praksa je takodje pokazala da nikada ne mozes uzeti praksu staru 2 godine, i koristiti je kao zakljucak za nove generacije diskova, jer isti.... pa prosto nisu stariji od pola godine, tehnoloski su noviji, fizicki drugi diskovi (drugim recima uzmi sta ti je jeftinije, jer za danasnje diskove ne mozes reci pouzdani su, ili nisu, jer postoje svega pola godine, do godinu dana fizicki na trzistu).
btw. samsung diskovi su se pokazali takodje kao pouzdani (govorim o sadasnjim 1TB diskovima).
|
Slazem se... Oni naprave jednu seriju dobrih diskova (ili bilo cega drugog), steknu ime, a zatim krenu da fushare i zive na staroj slavi... Nazalost prilicno cesta taktika

Treba se fokusirati na jedan odredjeni model koji je na trzistu i njega ocenjivati... Na primer - ja sam uzeo WD od terabajta - BLACK seriju, jer navodno ima duple lezaje, poboljsano ovo i ono - za sada rade lepo... videcemo. Pre sam imao Seagateove i radili su super ali mi se na jednom od njih odvalila plastika na sata prikljucku (pa sam je zalepio i nastavio je zadovoljno da radi)