View Single Post
Old 08-04-2010, 08:37 PM   #6
google
Banned

Default Re: vječna borba producent vs gitarista

Quote:
Originally Posted by MD View Post
Pogledaj povijest glazbe... za što je služila prvotna glazba...
Sta biti "prvobitna muzika"?
Quote:
Nisam cuo taj band, sjekira na stageu nije brutalna, već sama glazba, disharmonicna, ultra brzog tempa, agresivna itd... uostalom, death metal bandovi bas ne koriste takve rekvizite, orijentirani su na glazbu...
To nije muzika, vec ded metal.

Muzika je nesto sasvim drugo.
Quote:
Uglavnom, za svirati tehnički death metal, glazbenici trebaju biti izuzetno tehnički potkovani... pa čak i vokal koji nekome zvuči bezveze, ima svoju tehniku pjevanja, kao i svaki drugi vokal...
Ti "urghhhh" "aaaaa" i tsl. nazivas pevanjem?
Quote:
A image 'nemam imagea nego sam posvećen glazbi', također može biti isplaniran image... image ' vidi me kako sam cool, briga me za scenski nastup', moze također biti isplaniran... ovisi kakvoj publici se band predstavlja... i kome želi prodati cd ili ulaznicu za koncert...
Muzicari sviraju, a marketingom se bave ekonomisti. Kada muzicari pocnu da se bave marketingom, tu prestaje muzika, a pocinje ekonomija.
Quote:
Image nekad prodaje cd-e.. što opet nije čudno, jer band je pojava u industriji, na sceni, ne samo glazba i sviranje...
Naravno. Muzika i sviranje je sporedno u svemu tome. To sam i ja tvrdio.
Quote:
Zgodna pjevačica koja dobro pjeva će se prije prodati nego ona koja samo dobro pjeva, band sa facama prije nego band bez faca... glazba tu često nije presudna...
Svakako da muzika nije najvazija u svemu tome.
Quote:
Religija je uzrokovala toliko ratova i mržnje, da bi bilo dobro da je metal zamijeni...
Ne moze je zameniti. Religioznost je ljudima urodjena. Metal jedino moze postati jedna od bilion religija na Zemlji. Pa voditi neke nove krstaske ratove, npr. protiv pankera ili narodnjaka i sl. A kasnije polako prosirivati delatnost.

Last edited by google; 08-04-2010 at 08:56 PM.
google is offline   Reply With Quote